MOGUĆNOSTI SRPSKE PRIVREDE U AKTUELNIM OKOLNOSTIMA
Postavio Redakcija Presstiž 13 Feb 2017 u 10:16 | Kategorija: Društvo, Poslednje dodato | 0 Komentara

Tribina „Mogućnosti srpske privrede u aktuelnim okolnostima”, u organizaciji časopisa Srpska ekonomija, održaće se u utorak, 14. februara u 14 časova na Beogradskoj bankarskoj akademiji, u Zmaj Jovinoj ulici br. 12.

srpska ekonomija

Uvodnu reč će održati dekan BBA prof. dr Hasan Hanić, a na tribini će govoriti prodekan za međunarodnu saradnju na BBA-a, prof. dr Zoran Grubišić, zatim naučni saradnik na Institutu za međunarodnu politiku i privredu, dr Nenad A. Vasić, glavni i odgovorni urednik 24 sata - Dragan Milivojević, urednik Spoljne rubrike Srpske ekonomije - MA Mitko Arnaudov i predstavnik uredništva časopisa Srpska ekonomija - Vladimir Đuričić. Panelisti će pokušati da odgovore na temu u čemu trenutno leži potencijal srpske privrede i svako će iz ugla svog resora komentarisati globalne i unutar državne tokove. Nakon izlaganja prisutni će moći da postavljaju pitanja učesnicima tribine.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>