DANI DRUŠTVENIH IGARA #2: PRIJAVITE SE!
Postavio Redakcija Presstiž 16 Nov 2016 u 22:04 | Kategorija: Društvo, Poslednje dodato | 0 Komentara

Da vidimo ko to najbolje igra Mau Mau i Asocijacije!

Ekipa sajta PortalMladi po drugi put organizuje projekat za sve mlade i one koji se tako osećaju – Mesec mladih u okviru kojeg, kao završna aktivnost, slede dvodnevni „Dani društvenih igara” koji će trajati od 19. do 20. novembra. 

dani-drustvenih-igara-2016

Prema saopštenju organizatora, posle serije ozbiljnih predavanja, tribina i radionica na fakultetima širom Beograda i panel diskusija koje pomažu srednjoškolcima pred njihov predstojeći upis na fakultet, ekipa sajta PortalMladi poziva sve koji vole da se igraju da im se pridruže 19. i 20. novembra u Jevrejskoj 24 u prostorijama MEF Fakulteta.

Održaće se pojedinačno takmičenje u kartaškoj igri MAU – MAU, kao i timsko takmičenje u igri asocijacije (i to u sva tri kruga). Uz svoju tročlanu ekipu osvojite kul nagrade. Osim samih nagrada za najbolje i najspremnije koje su spremili Cineplexx, Chipsy + jedna nagrada iznenađenja, Chipsy i Knjaz Miloš će vam spremiti svoje proizvode koji će vam držati snagu i osvežavati vas tokom igranja.

KAKO SE PRIJAVITI i KAD SE IGRA?

Formulari preko kojih se možete prijaviti za „Dani društvenih igara“:

Za ASOCIJACIJE – OVDE.
Za MAU-MAU  – OVDE.

Prijave traju do 17. novembra, do 23:59h, dok će raspored igranja biti objavljen do 18.11.

Subota, 19. novembar, rezervisana je za 1/16 i 1/8 finala najboljih u obe igre, dok će se u nedelju 20. novembra igrati 1/4 i 1/2 finala, kao i velika finala gde će za poslednjim stolom u Mau Mau-u ostati najboljih šest, a u Asocijacijama dve najbolje ekipe.

I jedan i drugi dan, takmičenja počinju u 14h (zavisi koji termin dobijete), dok će se finala u obe igre igrati u nedelju od 20h.

PRAVILA IGARA

Zna se da svako ima drugačija pravila za svaku igru, pa smo nakon istraživanja došli do jednih „univerzalnih“ pravila i možete ih pročitati na FB event-u, ili ovde:

Mau Mau

Asocijacije

LOKACIJA

U prostorijama Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije – MEF, u ulici Jevrejska 24 (Dorćol).

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>