TARANTINOV „THE HATEFUL EIGHT“ SE SNIMA OD DECEMBRA
Postavio Redakcija Presstiž 29 Sep 2014 u 09:03 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

the hateful eightVestern film The Hateful Eight američkog režisera Kventina Tarantina počeće sa snimanjem u decembru u Koloradu, prema rečima The Denver Post-a.

Budžet filma će biti 44 miliona dolara što predstavlja najviši budžet produkcije jednog filma u Koloradu (ona koja je držala prvo mesto je produkcija filma True Grit, originalne verzije iz 1969. godine).

Radnja filma prati poštansku kočiju sa više putnika koji traže utočište u obližnjoj pivnici tokom jake snežne oluje. S obzirom na prisustvo mnogo ljudi sa različitim temperamentima ispod jednog krova, tenzija raste i situacija se komplikuje…

Zvanični kasting će tek biti objavljen, ali glumci kao što su Kurt Rasel, Dženifer Lorens, Semjuel L. Džekson, Majkl Madsen, Brus Dern, Amber Tamblin i Tim Rot su snažno povezani sa filmom. Čeka se na njihovu zvaničnu potvrdu.

Premijera filma je zakazana za sledeću godinu.

- Izvor: The Denver Post

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>