PRVI KADAR: Konkurs za odlaske na filmske festivale
Postavio Redakcija Presstiž 28 May 2019 u 13:16 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Vojvođanski građanski centar obaveštava javnost da je otvoren konkurs za ovogodišnji program Prvi kadar Sarajevo/Prizren” koji podrazumeva odlaske na filmske festivale u regionu, Sarajevo film festival u Sarajevu i Dokufest u Prizrenu.

Prvi kadar - Sarajevo Prizren 2019 - filmski festival

Mogućnost za prijavu imaju svi oni koji su zainteresovani sa područja AP Vojvodine, a koji nikada pre nisu imali priliku da posete Sarajevo ili Prizren. Takođe, potrebno je da su zainteresovani za aktivizam u oblasti ljudskih prava, dokumentarne filmove i fotografiju.

Prednost imaju oni koji vole da pišu, fotografišu ili snimaju  obzirom da je jedan od zadataka učesnika programa svake godine da kreiraju sadržaj koji će po povratku u Novi Sad biti uobličen u izložbu iskustava sa putovanja i susreta sa ljudima iz ovih gradova. Ipak, i oni koji nisu sigurni u sebe nap vim poljima imaće priliku da o tome uče na radionicama koje će prethoditi odlascima na festivale.

Konkurs je otvoren do 14. juna 2019. godine, a prijava se vrši popunjavanjem upitnika koji se nalazi na ovom linku: https://forms.gle/hK4c3hPHYhzcAPnY7

Na linku prijavnog formulara možete da pronađete i više informacija o programu i uslovima konkurisanja.

Program organizuje Vojvođanski građanski centar uz saradnju sa Inicijativom mladih za ljudska prava i podršku Terre Solidarie CCFD iz Francuske.

- Izvor: Vojvođanski građanski centar / Prvi kadar

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>