PROMOCIJA NOVE KNJIGE SRNE LANGO
Postavio Redakcija Presstiž 15 Jan 2015 u 09:07 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

srna-lango

Promocija knjige „Zemljo moja, pređi na drugoga“ glumice i književnice Srne Lango, održaće se 18. januara od 18 časova u klubu Eleven, Studentski trg 11, u Beogradu.

Ovo je njen drugi roman (prvi – „Gladna godina“ je izdat 2007. godine), a radnja prati priču žene koja se bori sa svojim unutrašnjim nemirima, nezadovoljstvom i razočaranjem u svoju domovinu i život.

Promocija će početi u 18 časova i trajati do 19:30, a autorka će za medije izdvojiti vreme od 18:50 do 19:05 kada će davati izjave.

Srna Lango je rođena 1971. godine u Beogradu. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića. U javni posao je ušla još kao devojčica, radeći  na televiziji i pišući za novine. Poslednje dve godine ima svoju stalnu kolumnu u časopisu „Bazar”. Ima dva sina – Aleksu i Pavla.

zemljo-moja-predji-na-drugoga

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>