NUŠIĆEV „DR“ U HUMANITARNE SVRHE
Postavio Redakcija Presstiž 11 Jun 2015 u 16:15 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Premijera predstave „DR“ Fakulteta organizacionih nauka i projekta #BuFONerija, a po tekstu Branislava Nušića, održaće se 12. juna u 18 časova u Palace Šumadija kompleksu u Turgenjevljevoj 5 u Beogradu.

Postpremijera će se održati u subotu 13.6. u 18h u UK Čukarica (Turgenjevljeva 5). Dramsku adaptaciju potpisuje Igor Vesović.

predstava dr

Prema saopštenju organizatora, kako bi napravili omaž prvom izvođenju Nušićevog najvećeg dela, odigranog 17. decembra davne 1936. u Narodnom pozorištu u Beogradu, cene karata su simbolične od 5 do 45 dinara, u istom opsegu koji je važio i za publiku na premijernom izvođenju tog minulog datuma u našem najvećem teatru. Uzimajući u obzir da sva sredstva idu u humanitarne svrhe, kao novčana pomoć maloj Nini Spremović u borbi sa akutnom leukemijom, sve veće donacije su podržane i više nego dobrodošle.

Nakon premijernog izvođenja predstave 12.6. u 18h pozivamo vas na druženje sa članovima postave i organizacionim timom projekta BuFONerijA u foajeu kompleksa Palace Šumadija. Cene pića su po promotivnim cenama, a da upotpuni atmosferu nastupiće i DJ Nicole / Indigo Power.

Projekat podržali: Palace Šumadija kompleks, UK Čukarica, Šesta beogradska gimnazija, Fakultet organizacionih nauka, Narodno pozorište, Zvezdara teatar, FON-ov centar za razvoj karijere, Battery fotokopirnica, Brat Fidel Caffe, Studentski Parlament Fakulteta organizacionih nauka, Viteško udruženje Beli orlovi

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>