NASTUP SAJSI MC U KC GRAD
Postavio Redakcija Presstiž 26 Sep 2014 u 10:41 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

pojacajSrpska reperka Sajsi MC nastupiće u okviru akcije „POJAČAJ!“, koncerta za pomoć beogradskim beskućnicima, 11. oktobra u Kulturnom centru Grad u Beogradu. Program će početi od 22:30, a ulaz iznosi 300 dinara.

Sajsi MC Foto: Saša Ilić

Sajsi MC
Foto: Saša Ilić

Pored Sajsi MC, koja je domaćoj publici poznata po pesmama Mama, Lajkiram, Antifa kučke, Gledaj, Ti si moj itd, na koncertu će nastupiti i DJ Shekimon, Marina Bogičević, Inspektor & 50 Grass (Vatra).

Akciju POJAČAJ! pokrenuli su volonteri Crvenog krsta Palilula sa ciljem da skrenu pažnju javnosti na veliki broj beskućnika i probleme sa kojima se ovi ljudi svakodnevno susreću. Prve aktivnosti u sklopu POJAČAJ! bila su dva koncerta, održana 23. i 24. maja u Kulturnom centru Grad, odnosno na splavu 20/44, na kojima su skupljana sredstva za nabavku interventnih paketa za pomoć ljudima bez krova nad glavom.

Pesmu Nadrkano hodanje od Sajsi MC poslušajte OVDE.

Pesmu Pokvarenica od Sajsi MC poslušajte OVDE.

- Foto naslovna: Tarik Dahić

- Pojačaj! cover foto: Elena Kostić

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>