KONKURS ZA NOVE ČLANOVE STANDUP.RS
Postavio Redakcija Presstiž 14 Nov 2015 u 16:25 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Otvoren konkurs za nove komičare organizacije Standup.rs

Ovo je poslednji open mic u 2015. godini! Usudi se i budi duhovit!

stand up komedija

SAOPŠTENJE ORGANIZACIJE STANDUP.RS

Pozivamo sve ljude koji žele da pokušaju da postanu stand up komičari da se prijave na open mic veče u Ben Akibi koja je zakazana za 20. decembar 2015. godine u 20h. Ono što treba da uradite je da se prijavite na standup@standup.rs sa naslovom „Prijava za open mic i spremite sopstveni tekst u trajanju od 5 minuta (po mogućstvu duhovit ;)). Nakon što vas izaberemo, dobićete svoje vreme na sceni.
Prijava treba da sadrži vašu kratku biografiju kao i video klip od 2-3 minuta sa materijalom koji planirate da izvedete na sceni.
Mogućnost vraćanja na open micove je otvorena što znači da ako vaš prvi pokušaj ne bude dovoljno dobar, a ljudi koji se bave stand up komedijom procene da imate potreban talenat, zvaćemo vas ponovo.
Prijave šaljite do 15. decembra!

ŽIRI JE PUBLIKA – ako se dopadnete njima, dopašćete se i nama!

Organizator i producent open mic-ova u Srbiji je Standup.rs. Ova organizacija osnovala je stand up scenu u Srbji, a od 2014. ima i svoj klub komedije, prvi tog tipa u Srbiji, koji se nalazi u Savamali ispod Brankovog mosta na adresi Braće Krsmanovića 6.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>