IZLOŽBA „ROK MUZEJ UŽIVO!“ U RTS-U
Postavio Redakcija Presstiž 11 May 2016 u 08:14 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Izložba „Rok muzej uživo!biće otvorena u sutra, 12. maja, u 19 časova u Galeriji RTS-a (Takovska 10, Beograd).

Izlozba Rok muzej uzivo

Prema saopštenju organizatora, ovu izložbu organizuje Institut za savremenu muziku zajedno sa RTS-om. U prisustvu velikog broja muzičara na otvaranju, u galerijskom prostoru RTS-a biće predstavljeni i njihovi eksponati kao što su muzički instrumenti i oprema, scenska odeća i obuća, kolekcije fotografija, omoti ploča, knjige i časopisi koji tretiraju rok kulturu i koji na originalan način prate istoriju rok muzike.

Na otvaranju će govoriti Boris Miljković, kreativni direktor RTS-a, a u ime Instituta za savremenu muziku obratiće se Miroslav Cvetković.

Rok muzej oživeće u Noći muzeja u subotu 21. maja kada će se od 19 časova održati koncert nekoliko bendova ispred izložbene postavke u Takovskoj 10, a od 21 čas predviđen je koncert u studiju 6 Radio Beograda u Hilandarskoj u organizaciji Beograd 202 otvoren za građane.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>