IMPROV NIGHT– VEČE IMPROVIZACIJE U SAVAMALI
Postavio Redakcija Presstiž 29 Sep 2016 u 10:58 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Veče improvizacije sa komičarima organizacije Standup.rs održaće se 30. septembra u klubu Ben Akiba” u Savamali u Beogradu.

Prema saopštenju organizatora, počela je nova sezona u Bena Akiba comedy club&bar-u gde se pored redovnog repertoara stand up komedije održava i Veče improvizacije dva puta mesečno.

standup-beograd

Prvi susret sa improvizacijom komičari su imali u emisiji „Stand up and more“ koja je emitovana na kanalu Comedy central extra. Nakon ove gledane emisije, Veče improvizacije je izazvalo veliko interesovanje kod publike i uvek se traži karta više.

Komedija improvizacije ili Improv predstavlja scensku formu u kojoj se većina ili ceo izvedeni materijal smišlja na samoj sceni tokom nastupa. To znači da se sve priče, dijalozi i akcije izvode bez prethodno pripremljenog materijala tako da komičari kroz različite igre demonstriraju svoju duhovitost, kao i brzinu smišljanja fora i odgovora u datoj situaciji. Detektor laži, Idemo na dejt, Čija je ovo rečenica, Troglavi pevač… to su samo neki od naziva igara koje su deo Improva.

Ovde je zanimljivo što komičari izlaze iz sigurne stand up zone i upuštaju se u vode improvizacije u kojoj je njihov humor i snalažljivost ono što izaziva reakciju publike. Bez ikakve pripreme i komičara i same publike. Komičari koji izvode komediju improvizacije su Srđan Dinčić, Aleksandar Perišić i ostali komičari organizacije Standup.rs.

Ako do sada niste bili u prilici da ovo vidite, a ako i jeste i svidelo vam se, pozovite broj za rezervaciju mesta na 060/3060131 i dođite u klub „Ben Akiba“ koji se nalazi u Ulici Braće Krsmanovića 6 u Savamali.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>