Gala koncert Zorana Todorovića pomeren za 8. februar
Postavio Redakcija Presstiž 18 Jan 2019 u 13:25 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Gala koncert tenora Zorana Todorovića i prijatelja bio je zakazan za večeras, 18. januara, na Velikoj sceni Madlenianuma, ali se zbog indisponiranosti Todorovića pomera na drugi termin – 8. februar 2019. godine, javljaju organizatori.

Zoran Todorovic - Madlenianum

Saopštenje iz Madlenianuma

Opera i teatar Madlenianum najavio je Gala koncert na Velikoj sceni Madlenianuma za petak 18. januara u 19.30 časova. Zoran je ovih dana bio bolestan, ali je verovao u ozdravljenje da bi mogao da održi koncert kojim obeležava 25 godina umetničkog rada. Nažalost, posle današnjeg pregleda kod otorinolaringologa dobio je preporuku da ne peva, jer neće moći da peva punim glasom. Želeći da se publici u Beogradu predstavi u najboljem svetlu i u punom rasponu svog glasa Zoran Todorović se sa upravom Madlenianuma, kao i sa ostalim učesnicima koncerta, dogovorio da se večerašnji koncert pomeri. U svojim inače gustim rasporedima umetnici su uspeli da nađu novi  termin Gala koncerta, i on će se održati za tri nedelje, u petak, 8. februara 2019. godine.

Kupljene karte za koncert možete zameniti za novi datum ili vratiti na blagajnama Opere i teatra Madlenianum.

Blagajna u Zemunu radi od 12 do 20 časova danas i sutra, i radnim danima od 9 do 16 kada nema predstave i od 12 do 20 kada je predstava.

Blagajna u Muzeju radi od 10 do 20 utorkom, sredom petkom i nedeljom, i od 12 do 22 četvrtkom i subotom. Karte možete zameniti ili vratiti do 25. januara.

- Izvor: Madlenianum

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>