EKV TRIBUTE „DECA IZ VODE“ U MIKSER HOUSE-U
Postavio Redakcija Presstiž 3 Nov 2015 u 15:05 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

U čast Milanu Mladenoviću

deca iz vode (1)

EKV tribute band Deca iz vode nastupiće 8. novembra u 20 časova u Mikser House-u u Beogradu.

Treći tradicionalni beogradski nastup „Dece iz vode” ima cilj da održava sećanje na rad i muziku Milana Mladenovića i održaće se tri dana nakon godišnjice smriti Milana Mladenovića.

Prema saopštenju Mikser House-a, Deca iz vode je bend koji je nastao pre dve godine sa idejom da se koncertno obeleži sećanje na Milana Mladenovića i njegov opus. Jedna od glavnog obeležja ovog projekta je što je jedini tribute na ovim prostorima koji je istovetan nekadašnjoj postavi EKV-a.

U ulozi Milana Mladenovića, kao vokal i gitara je Zoran Mladenović (Kiza Bluza bend, So Sabi, Jelizaveta Bam), a kao nekad Margita, klavijature svira već poznata Luna Škopelja (Master Blaster, Čovek Vuk, Svi na pod); na basu je Marke Eror, a bubnjeve svira Nikola Rajović, a ono što je ovaj bend dokazao svojim prethodnim nastupima je da je energija i emocija koja dolazi sa bine odlična, a atmosfera u publici po pravilu euforična.

Specifičnost koncerta u Mikser House-u je i da će se bendu na bini pridružiti i specijalni gosti – Boško Stanojević, basista u poslednjoj postavi EKV-a, grupa Čovek Vuk (ex Block Out) i Vladan i Janko (KKN), kao i gosti iznenađenja.  Ceo događaj pratiće i video projekcije i animacije,  a pre početka koncerta publika će imati priliku da pogleda kratki film “Dečak iz vode” autora Marka Novičića.

Ulaznice po ceni od 300 din su u pretprodaji u Mikser House-u (Karađorđeva 46), Felix shopu (TC Sremska I sprat) i Žila shopu (Čumićevo sokače I sprat).

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>