Dani urbane kulture 2019: Drugi tattoo expo u Čačku!
Postavio Redakcija Presstiž 17 Apr 2019 u 09:09 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Drugi humanitarni tattoo expo, u saradnji sa tattoo studiom Good Kidz i festivalom Dani urbane kulture, biće održan 20. aprila od 12h do 20h u Domu kulture Čačak.

Tattoo expo Dom kulture Cacak 2019 - Good kidz - Dina Bralovic - Dani urbane kulture

Ove godine nas očekuje 10 tattoo umetnika i jedan piercing majstor koji će, po promotivnim cenama, primeniti svoje umeće na licu mesta.

Novac prikupljen na expo-u namenjen je mladoj Čačanki Mini Mesarević koja boluje od teškog oblika stečene aplastične anemije i trenutno je u Rimu na lečenju.

Tattoo expo ima za cilj da promoviše tetoviranje kao umetnost, da upozna publiku sa mogućnostima i novim tehnikama tetoviranja, i, najvažnije, da izrazi humani karakter umetnosti.

Posetioci će uživati u celodnevnom muzičkom programu, moći će da pazare nešto od handmade rukotvorina na štandovima izlagača, ali i da pogledaju izložbu radova tragično nastradalog tattoo umetnika iz Čačka – Aleksandra Pumpalovića – Pumpe.

Posetioci stariji od 18 godina koji žele da se istetoviraju moći će da odaberu neki od mnoštva ponuđenih motiva, ili da dođu sa svojom idejom koju će majstori spovesti u željenu tetovažu!

Ulaz je besplatan, dok će kutija za donacije, u koju je poželjno da posetioci ostave svoj prilog, biti postavljena na samom ulasku Doma kulture Čačak.

Kao što smo napomenuli, ulaz za posetioce je otvoren od 12h do 20h.

Očekuje vas dan umetnosti, muzike i humanosti!

Vidimo se i #crtamose!

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>