„ARHIPELAG“ I VELIKA NOVOGODIŠNJA AKCIJA
Postavio Redakcija Presstiž 23 Dec 2016 u 08:48 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Izdavačka kuća Arhipelag na kraju godine, i u susret desetoj godišnjici od svog osnivanja, nagrađuje članove Kluba čitalaca Arhipelag i one koji će to postati tokom predstojećih praznika velikom novogodišnjom akcijom Svi praznici u jednoj akciji. Čitaoci će moći da izaberu novogodišnji poklon ili više takvih poklona od 20. decembra 2016. do 15. januara 2017. godine.

arhipelag-katalog-2016

Prema njihovom zvaničnom saopštenju, za članove Kluba čitalaca Arhipelag ova kuća je pripremila i specijalne popuste za 32 knjige poznatih srpskih i svetskih pisaca. Popusti se kreću u rasponu od 40 do 72%. Za čitaoce je pripremljen još jedan novogodišnji poklon: čitaoci koji kupe tri knjige u ovoj akciji, treću, najjeftiniju knjigu, dobiće besplatno.

Popuste čitaoci mogu ostvariti u Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova, ili pouzećem posredstvom sajta www.arhipelag.rs ili e-maila: klub@arhipelag.rs.

Klub čitalaca Arhipelag poznat je kao mesto dobrih knjiga i dobrih cena. Za proteklih deset godina Klub čitalaca Arhipelag postao je jedna od najbrojnijih i najaktivnijih mreža čitalaca u Srbiji. Pored drugih pogodnosti za svoje članove kao što su besplatna članarina, nagradne akcije za članove Kluba, lojalti program sa popustima od 20 do 50% u većini pozorišta u Srbiji, stalna akcija Knjiga nedelje, Klub čitalaca Arhipelag obezbeđuje i najveći klupski popust u zemlji i sajamske cene tokom cele godine.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>