30 MINUTA: CECA BOJKOVIĆ OTVARA SEZONU
Postavio Redakcija Presstiž 28 Mar 2017 u 07:01 | Kategorija: Kultura, Poslednje dodato | 0 Komentara

Premijera devete sezone emisije „30 minuta” zakazana je za petak, 31.mart, u 20:30h na EDU TV – Obrazovnoj televiziji, a gošća će biti glumica Svetlana Ceca Bojković.

30 minuta Ceca Bojkovic (1)

Bojkovićeva će nam otkriti šta prvo pomisli kada se seti serije „Bolji život” koja je snimljena pre tačno 30 godina. – Opšta klima je tada bila lepša. Snimali smo je u sjajnom raspoloženju , ne sluteći ili ne želeći da verujemo da će to biti poslednja jugoslovenska serija. Kada smo završili snimanje, počeo je rat. I više ništa nije bilo isto. Trudim se da ne budem nostalgična, ali ipak me obuzme seta kada pomislim na to vreme – rekla je Ceca za „30 minuta“.

Ispričala je kako je izgledao susret porodice Popadić na obelezavanju jubileja i dodaje da su shvatili da je Viki (Lidija Vukićević) ostala potpuno ista, a da su se svi ostali, ipak, promenili. Ona nije bila za predlog da se snimi nastavak iz razloga što to onda ne bi moglo da se nazove „Bolji život” i da su se okolnosti definitivno promenile. A koliko joj je nedostajao Beograd dok je živela u Helsinkiju i da li joj sada iz Srbije nedostaje Finska, kako teku probe predstave „Ričard III” i njen veliki povratak na scenu Narodnog pozorišta saznaćete u ovoj premijernoj emisiji.

30 minuta Ceca Bojkovic (2)

Autor i voditelj je Dejan Jelača.

Najavu za emisiju pogledajte OVDE.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>