„PAMETNI OBLAK” ZA PAMETNO POSLOVANJE
Postavio Redakcija Presstiž 24 Sep 2016 u 12:22 | Kategorija: Društvo, Poslednje dodato | 0 Komentara

Šta je „pametni oblak” (Smart cloud), kako nam pomaže u uštedi resursa i finansija i kako će oblikovati budućnost?

Konferencija „Coming IT” biće održana 5. oktobra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

smart-cloud-2016-1

Prema zvaničnom saopštenju, predavanja koja organizuje kompanija „COMING – Computer Engineering” održaće najeminentniji stručnjaci iz oblasti novih tehnologija iz zemlje i regiona.

„Pametni oblak je sadašnjost i budućnost globalnog IT sektora. Sa njim se lakše i brže upravlja kompletnom IT infrastrukturom u bilo kom poslovnom i privrednom okruženju, značajno se štede resursi i novac i maksimalno čuva životna sredina. Pametni oblak je sve što vam treba za pametno poslovanje”, poručuju organizatori konferencije na kojoj se očekuje oko trista posetilaca iz Srbije i regiona.

Cloud predstavlja internet, odnosno smeštanje korisničkih podataka, informacija i svega ostalog na udaljene servere, a ne lokalno na računar. Smart Cloud je pred nama i pravo je vreme da ga pametno iskoristimo, a na „COMING IT” konferenciji možete saznati kako to i da uradite i kakvi nas trendovi na svim Cloud nivoima čekaju u bliskoj budućnosti.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>