IT konferencija CODEstantine po treći put u Nišu
Postavio Redakcija Presstiž 6 Feb 2019 u 09:00 | Kategorija: Društvo, Poslednje dodato | 0 Komentara

Dvodnevna IT konferencija CODEstantine održaće se po četvrti put, 22. i 23. marta, u Tami Residence Hotelu u Nišu

codestantine 2019

CODEstantine je najveća konferencija južno od Beograda namenjena programerima sa iskustvom. Cilj konferencije je upoznavanje učesnika sa tehnološkim trendovima i dobrom praksom u razvoju softvera, kao i povezivanje ljudi koji se bave programiranjem i srodnim oblastima.

Organizuje se po četvrti put, a prethodne tri konferencije imale su ukupno 600 posetilaca.  

Ovogodišnja CODEstantine konferencija imaće 10 domaćih i stranih predavača, eksperte iz IT i Startup sveta. Predavanja će biti orijentisana na programiranje i IT inovacije, kao i na temu Tech preduzetništva i deljenja uspešnih biznis priča.

Za razliku od prethodnih, ove godine biće organizovana i radionica za koju se učesnici mogu prijaviti nezavisno od konferencije, a na kojoj će steći praktična iskustva iz određene oblasti. Pored toga, lokalni mladi Startapovi i preduzetnici imaće priliku da okupljenima predstave svoje biznis ideje kroz petominutno prezentaciju.

Veliki kapacitet na polju elektronike i informaciono-komunikacionih tehnologija u Nišu jesu razlog organizovanja CODEstantine konferencije.

U toku je prodaja Early bird karata, koje svi zainteresovani mogu kupiti do 15. februara po znatno nižim cenama.

Očekuje se oko 150 učesnika, a svoje mesto možete rezervisati na vebsajtu konferencije.

Više informacija o konferenciji možete naći na Facebook eventu konferencije i na zvaničnom vebsajtu.

Organizator konferencije je No Limit Hub, organizacija koja se bavi promovisanjem IT i Startup kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja.

- AUTOR: Aleksandra Matić

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>